Broqueta de magret d'ànec amb préssec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bon caliu

Elaboració

Tallem el magret en daus i els salpebrem
Sense treure la pell dels préssecs, els tallem a trossos traient el pinyol
Posem els dos ingredients als enfilalls, intercalant un tros de cada
Un cop muntades les broquetes, la manera que queden molt be, és al caliu.
La alternativa sempre pot ser una planxa o paella o inclús el forn.

30min

Notes

El fet de no treure la pell del préssec és per protecció a la cocció i que no es desfaci.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se