Pollastre escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran, amb tapa

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim el pollastre tallat a trossos regulars, salpebrat, juntament amb els alls aixafats.
Quan ja és mig rosset, afegim : un grapat de grans de pebre negre, el llorer, la farigola, el romaní, dues cullerades de pebre vermell dolç, un got de ví blanc i un got de vinagre blanc.
Quan tot el conjunt ja ha cuit una estona, afegim el brou de pollastre que ho cobreixi tot, posem el foc a baixa temperatura, corregim de sal, tapem la cassola, i deixem que cogui fins que el pollastre sigui ben cuit. Seguidament, destapem la cassola, pujem una mica la temperatura, corregim un altre cop de sal, i tot seguit, ja tindrem el pollastre llest per servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se