Sepionets a la bruta amb cigronets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

-"Rentem" els sepionets i els traiem la boca i la ploma.Els sepionets de platja si els netegeu i els peleu els hi treieu tot el sabor. Els sepionets són sípies petites de platja solen estar molt bé de preu i són d'un gust boníssim, els venen així amb una pell grisenca doncs bé no heu de treure-li "res" com a molt la boca al centre dels tentacles, la ploma dura si vols la treus però si no la traieu, després surt sola, la borsa interior també l'heu de deixar.
-Tallem els alls a trossets petits i el julivert fresc, també.
-Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella i tirem els sepionets i quan estiguin gairebé fets hi afegim la meitat dels alls, el julivert i els cigrons. Remenem bé i deixem coure uns 15 minuts.
-La resta d'alls i julivert, ho barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal, o bé els piquem en un morter, i amanim els sepionets.
-Ja podem servir el plat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se