Macarrons integrals amb salsa de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Posem una olla amb aigua i sal al foc. Quan bull hi tirem els macarrons integrals . En el paquet ve el temps de cocció. Entre 12 i 14 minuts. La pasta integral necessita més temps de cocció.
-Mentre bull la pasta, sofregim els alls tallats petits sense que es cremin.
-Escalfem la salsa de bolets.
-Escorrem la pasta i la col.loquem en una font . Tirem la salsa i els alls. Barrejem molt bé.
-Servir immediatament am una mica de julivert molt picat per sobre.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se