Gratinat de Peix amb Fonoll

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Capa per al bany:

Escorça:

4 racions

Elaboració

Cuina les llesques de fonoll en aigua amb sal durant 5 minuts. Escorre bé i escampa el fonoll en el motlle preparat, per anar al forn.
A continuació, posa el peix pel damunt.

Capa per al bany:

Barreja tots els ingredients, tritura amb una batedora de mà, i aboca la barreja sobre el peix.
Enforna i cou tapat, en el forn escalfat a 220 graus, durant 10 minuts

Escorça:

Talla les torrades de pa en cubs petits, desfés la resta dels ingredients a mà, i estén sobre el peix.
Acaba de coure, sense la tapa, a la part superior del forn, escalfat a 220 graus, durant uns 10 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se