Brioix de Crema

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

Per estendre:

Per escampar:

12 racions

Elaboració

Per a la massa:

Barreja i pasta, el sucre, el llevat, la crema calenta, la vainilla liquida, la sal, els dos ous i la clara d’ou,
Posa la massa en un bol, cobreix i deixa llevar durant aproximadament 1 hora en un lloc càlid.
Col·loca la massa sobre una superfície enfarinada i pasta de nou a mà, estén, amb el corró de cuina en un rectangle i enrotlla des del costat llarg.
Talla en rodanxes gruixudes d'aproximadament 1 a 1,5 cm.
Col·loca les rodanxes, ben alineades, en una forma rodona forrada amb paper fosforitzat. (veure foto)
Cobreix de nou i deixa, que pugi durant aproximadament 1 hora en un lloc càlid.

Per estendre:

Bat els rovells d'ou amb la llet junts i pinzella tota la superfície del brioix

Per escampar:

Escampa pel damunt les ametlles filetejades.
Col·loca en el forn preescalfat a 180 graus i cou durant 20-25 minuts.
Quan enrotlles la massa, pots fer un farcit amb què mes t’agradi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se