Pit de Vedella Farcit

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Farcit:

Deixe que l'oli s'escalfi en una paella antiadherent i deixa coure al vapor, la ceba i l’all.
Escorre bé els espinacs, tall-als i junt amb les tires de bitxo, salteja, a prop de 3 minuts.
Assaona i deixa refredar, agrega la llonganissa esmicolada i barreja bé el conjunt

Pit de vedella:

Col·loca el pit de vedella amb la cara greixosa sobre la superfície de treball, cobreix amb les rodanxes de mortadel·la.
Posa sobre la meitat del pit de vedella el farcit, enrulla i lliga amb fil de cuina
Assaona al teu gust

Rostit:

Posa oli en la safata de forn i col·loca a la meitat inferior del forn, deixa que s’escalfi a 220 graus.
Rosteix el pit de vedella farcit durant uns 20 minuts.
Redueixi el foc a 200 graus.
Aboca el vi al damunt del rostit i cou uns 15 minuts més.
Ara aboca una part del brou de carn i continua la cocció aproximadament uns 70 minuts, de tant en tant afegeix la resta de brou.
Treu el rostit, i abans de tallar a rodanxes, deixa reposar cobert amb paper d’alumini uns 10 minuts.
Passa la salsa, que ha quedat a la safata i posa en una petita cassoleta, porta a ebullició i serveix amb el rostit de pit de vedella

Com acompanyament es pot servir:

Pappardelle i espinacs al vapor amb tires de pebrot vermell fines.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se