Mandonguilles casolanes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

-En gran bol posem la carn picada, els ous, els alls i julivert ben trinxats. També 4 cullerades de farina de galeta, sal i pebre.
-Ho anem treballant amb les mans i posant-hi llet fins a obtenir una massa que ens permeti fer les mandonguilles.
-Les mandonguilles les fem grans, amb un parell per persona és quasi suficient.
-Fins aquí hem de comptar uns 10 minuts
-Una vegada fetes les mandonguilles, les enfarinem i fregim en oli ben calent. Així que hagin agafat color, les reservem. Uns 5 minuts .
-En una cassola preparem el sofregit amb una mica d'oli i la ceba trinxada, a foc suau, sense presses. Quan comenci a agafar color hi posem les pastanagues tallades petites. Uns 20 minuts.
-Passats uns minuts hi posem el tomàquet, una mica de sucre i sal. Deixem que es vagi concentrant.
-Quan tinguem el sofregit a punt, posem les mandonguilles a la cassola i ho cobrim d'aigua. Deixem a foc suau que vagi coent durant uns 30 minuts.
-Treiem les mandonguilles ( les reservem ) i triturem el sofregit amb una batedora elèctrica, fins que quedi una salsa fina.
-Posem a la cassola la salsa amb les mandonguilles i deixem coure 5 minuts.
-Servim en un plat, dues mandonguilles per persona. Per sobre hi tirem la salsa amb unes llavors de sèsam.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se