Turbot al forn amb alls, bitxo i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Utensilis

Escorredor.

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a rodanxes.
Laminem els alls.
Confitem en una paella amb una mica d’oli, la meitat dels alls. Ho escorrem i reservem amb l’oli. Uns 3 minuts.
Salem el turbot i el fem a la planxa amb unes gotes de l'oli. Entre 5 i 10 minuts.
Posem, en una safata d’anar al forn les patates a rodanxes i sobre el turbot. Ho enfornem entre 15 i 20 minuts (el forn preescalfat a uns 180 graus).
Fregim la resta d’alls i el bitxo en oli i ho posem amb els alls confitats que haviem reservat.
Treiem la cassola del forn i en un plat posem: de base les patates, a sobre el turbot i ho regem amb els alls i bitxo.
Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se