Truita d'espàrrecs de marge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Saltem els espàrrecs en una paella, amb una mica d’oli i sal, perquè quedin una mica rossets i tous. Veureu que de seguida agafen un verd ben vistós.
-Batem els ous , incorporem els espàrrecs a l’ou batut.
-Finalment, ja només cal fer la truita. Us recomano que no la feu molta estona ja que deixar l'ou una mica cru a l'interior en millora el gust i textura.
Nota: En aquest cas els espàrrecs els vaig collir a Alquézar , on he passat les vacances de Setmana Santa.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se