Crema de carxofa amb ou i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Batedora elèctrica i col.lador xinès.

Elaboració

-Ofeguem, en una paella, la ceba a foc mitjà i, quan ja hi porti una estona, hi afegim l’all.
-Quan estigui ja gairebé cuit, hi afegim els cors de carxofa i els donem un parell de voltes. Deixem coure uns 5 minuts.
-En una paella amb una mica d’oli, esmicolem la botifarra negra, li treiem la pell i la deixem coure uns 3 minuts. La passem per la batedora eléctrica amb una mica d’oli fins que quedi pràcticament líquida. La reservem.
-Afagim a la paella amb els cors de carxofa. Tapem la cassola per a que s’ofegui tot junt una estona.
-Llavors, incorporem l’aigua fins que tot just cobreixi els ingredients.
-Ho tindrem al foc, uns 10 minuts, fins que els cors de carxofa, estiguin ben tendres.
- Llavors, passem els ingredients al vas de la batedora eléctrica, amb una part de l’aigua de cocció, tanta com més liquida vulgueu la crema. Batem bé.
-Un cop ben triturada, millor passar-la pel col•lador xinès. No hem de notar trossets de botifarra negra quan mengem la crema.
-Fem el ous passats per aigua: En una olla amb aigua freda, hi posem els ous , quan bull deixem uns 2,5 minuts.
-Emplatem la crema, hi tirem un ou passat per aigua i la botifarra negra líquida que hem reservat. Quan mengem la crema , el més habitual és trinxar l’ou i barrejar-ho tot.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se