Musclos a la vinagreta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Escumadora.

Elaboració

Preparació dels musclos:

-Rentem i escorrem molt bé els musclos en aigua freda i traiem totes les impureses que vinguin .
-Posem a escalfar mig got d'aigua en una cassola gran i quan l'aigua comenci a bullir afegim una fulla de llorer i a continuació els musclos. Afegim un raig generós de vi blanc, uns grans de pebre negre i un pessic de sal.
-Els deixem coent 3 minuts i quan estiguin tots oberts els retirem amb una escumadora. Deixem refredar i reservem en un plat. L'aigua de la cocció la colem i deixem en un got.
-Traiem la mitja closca buida dels musclos i els reservem.

Preparació de la vinagreta i presentació final:

-Rentem tots els vegetals i els assequem. Pelem la ceba i els tomàquets. Piquem tots els ingredients molt menuts, han de quedar molt fins. Barregem tot en un bol i afegim una mica de julivert picat i sal al gust. Remenem tot bé ajuntant els sabors de les hortalisses.
-En un got afegim una mica de sal i el pebre negre acabat de moldre. Introduïm l'oli d'oliva verge extra i el vinagre anyenc de Xerèz. Finalment remenem enèrgicament amb una forquilla fins que quedi lligat. Reservem abans de barrejar.
-Afagim la vinagreta al bol amb les hortalisses, barregem molt bé.
-Quan estiguin tots els musclos col•locats i posem sobre d’ells i un a un , la picada a la vinagreta que tenim reservada, ens ajudem amb una cullera.
-Els servim freds en una safata.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se