"Crespillos" d'Alquézar

Categoria:
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trenquem els ous i els batem en un bol. Hi afegim la farina, la llet i l'anís i seguim batent amb la vareta fins a aconseguir una massa homogènia sense grumolls.
Introduïm les fulles de borratja i les untem bé a la massa.
Les fregim pels 2 costats en una paella amb oli calent.
Les escorrem sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina.
Piquem les fulles de menta i les barregem amb les 2 cullerades de sucre. Col·loquem les fulles de borratja en una font i les empolvorem amb la barreja anterior.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se