"Crespillos" d'Alquézar
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 40 Fulls de borratja
- 3 Ous
- 125 Gr. de Farina
- 75 Ml. de Llet
- 50 Ml. d'Anís
- Oli d'oliva verge extra
- 2 Cullerades de sucre
- Fulls de menta
Elaboració
Trenquem els ous i els batem en un bol. Hi afegim la farina, la llet i l'anís i seguim batent amb la vareta fins a aconseguir una massa homogènia sense grumolls.
Introduïm les fulles de borratja i les untem bé a la massa.
Les fregim pels 2 costats en una paella amb oli calent.
Les escorrem sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina.
Piquem les fulles de menta i les barregem amb les 2 cullerades de sucre. Col·loquem les fulles de borratja en una font i les empolvorem amb la barreja anterior.
Comparteix aquesta recepta: