Carpaccio de galta de vedella, parmesà i ametlla

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fem la galta al forn a la manera tradicional:

Escalfem el forn a 200 graus uns deu minuts.
Rentem bé les galtes de vedella i les salpebrem.
Les posem en una safata amb un raig d’oli, procurant que la part amb més greix quedi a sota.
Les enfornem uns 20 minuts. Després, abaixem el forn a 180. Ruixem les galtes amb el brandy i deixem que s’evapori l’alcohol.
Als pocs minutets, hi afegim les cebetes pelades, els dos grans d’all pelats també, el llorer i els tomacons secs. Quan vegeu que s’està assecant, hi posem un vas d’aigua calenta.
Deixem coure uns 40 minuts, girant la carn de tant en tant i ruixant-la amb el suc.

Per fer el carpaccio:

Saltem en una paella les ametlles.
Preparem el parmesà en làmines fines.
Deixem refredar les galtes ja cuites a la nevera. Quan estan ben fredes amb un ganivet ben afilat , anem tallant la carn de les galtes a llesques / làmines fines .

Per emplatar:

En un plat posem de base els talls fins de galta de vedella, una mica un sobre l’altre. Als costats hi posem les làmines de parmesà i hi tirem per sobre quatre ametlles.
Ja podem servir el plat.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se