Conill amb patates
Ingredients
- 12 talls de conill mitjanets
- Sis patates mitjanes
- Oli, sal i pebre negre.
- Una fulla de llorer
- Una poma (optatiu)
- Un raget de vi blanc o vermut.
Utensilis
Una safata millor de vidre o pyrex, en aquest cas.
Elaboració
Tallarem a daus les patates, i les fregirem en una paella lleugerament.
Posarem en una safata els talls de conill, prèviament salats i pebrats,i amb la fulleta de llorer.
Posarem al forn el conill fins que sigui una mica ros, regat amb el vi o vermut.
Afegirem les patates, i ho deixarem coure plegat un quart d'hora aproximadament.
Quan estigui tot rosset, ja ho podem servir.
Notes
Aquesta recepta, també es pot fer amb trossets de pollastre.
És senzill de fer, i queda molt saborós.
Com hem posat, s'hi pot afegir una poma tallada a daus, i posada al mateix temps al forn que el pollastre o conill.
Comparteix aquesta recepta: