Conill amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata millor de vidre o pyrex, en aquest cas.

Elaboració

Tallarem a daus les patates, i les fregirem en una paella lleugerament.
Posarem en una safata els talls de conill, prèviament salats i pebrats,i amb la fulleta de llorer.
Posarem al forn el conill fins que sigui una mica ros, regat amb el vi o vermut.
Afegirem les patates, i ho deixarem coure plegat un quart d'hora aproximadament.
Quan estigui tot rosset, ja ho podem servir.

30min

Notes

Aquesta recepta, també es pot fer amb trossets de pollastre.
És senzill de fer, i queda molt saborós.
Com hem posat, s'hi pot afegir una poma tallada a daus, i posada al mateix temps al forn que el pollastre o conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se