Ous enfonsats en nius d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l’all i les escalunyes i talla a daus.
Fregeix en la margarina fins que la ceba es torni transparent, afegeix els espinacs i cou a foc i coberts fins que es descongelin els espinacs.
A continuació, agrega aproximadament 2/3 parts de la crema i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada, segueix la cocció aproximadament 3 minuts més.
Talla les patates a rodanxes i posa-les en una safata de forn greixada.
Col·loca els espinacs de manera uniforme sobre les patates. Utilitza una cullera per pressionar i fer quatre pous en els espinacs i a cada pou col·loca un ou cru
Mulla amb la resta de la crema els espinacs i empolvora tota la superfície amb el formatge ratllat, procurant que els rovells dels ous es vegin
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus i cou durant uns 30 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se