Carxofes arrebossades cruixents

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Pelem dues carxofes grosses, les partim en trosssos.
-Les escaldem durant 5 minuts amb aigua salada i amb unes gotes de llimona.
-Refredem les carxofes en aigua freda, les deixem escórrer i les passem per una massa lleugera que preparem amb una mica d'ou, farina, sal i pebre i un xorret de sifó.
-Fregim, uns 5 minuts, en abundant oli d'oliva i deixem escórrer sobre un paper absorvent.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se