Carxofes arrebossades cruixents

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Carxofes grosses.
  • Farina
  • 1 Ou
  • Sal i pebre
  • Limona
  • Sifó
  • Oli d’oliva

2 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Pelem dues carxofes grosses, les partim en trosssos.
-Les escaldem durant 5 minuts amb aigua salada i amb unes gotes de llimona.
-Refredem les carxofes en aigua freda, les deixem escórrer i les passem per una massa lleugera que preparem amb una mica d'ou, farina, sal i pebre i un xorret de sifó.
-Fregim, uns 5 minuts, en abundant oli d'oliva i deixem escórrer sobre un paper absorvent.

15min


Recepta de cuina de Carxofes arrebossades cruixents
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: