Tripa de bacallà amb carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per amanir:

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

-Posem en remull la tripa neta, unes 12 hores abans
-Netegem les carxofes, les tallem en quarts i les escaldem amb aigua bullent amb unes gotes de suc de llimona i sal. Han de quedar escaldades més que bullides.
-Posem en una paella, una mica d’oli, la ceba ben fina i el tomàquet ratllat, ho salem una mica i fem un sofregit. Poca quantitat. El reservem.

Per l'oli d'amanir :

-Passem els components per una batadora fins que quedi fi.
-Tallem la tripa de bacallà a daus petits i la posem a coure en una cassola de ferro, amb una mica d'aigua. Ha de bullir uns 20 minuts.
-Al final hi tirem les carxofes escaldades i el sofregit . Deixem coure tot uns 10 minuts més.
-Per servir, posem les carxofes cuites amb la tripa, al fons del plat. Amanim amb la salsa.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se