Pits de pollastre a la llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Guarnició:

Pollastre:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Guarnició:

Fregeix en una paella les ametlles, remenant amb freqüència fins que tinguin un color marró.
Fregeix en la mantega, el xili, la ratlladura de llimona i les olives.
Agrega les ametlles i el julivert, aparta i reserva a la calor

Pollastre:

Assaona els pits de pollastre, a la mateixa paella fregeix el pollastre en la mantega calenta durant uns 12 a 15 minuts, retira i mantén calent.

Salsa:

Desglaça el fons de la paella, breument i a foc lent amb el vi i el brou de pollastre, assaona i agrega els pits de pollastre, cou breument i distribueix en els plats, preescalfats, els pits i pel damunt la guarnició
Serveix amb pèsols congelats bullits i arròs o patates gratinades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se