Pollastre al Curri amb Coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre a tires petites, marina amb la salsa de soja i una mica d’oli i la barreja d’espècies següents.
Fregeix en una paella sense greix, fins que comenci a fer olor, les llavors de coriandre i les llavors de comí.
Pica les llavors en un morter, barreja amb dues cullerades de curri, un pessic de clau en pols, ½ culleradeta de nou moscada, gingebre ratllat i una culleradeta de mel, deixa marinar les tires de pits de pollastre durant la nit.
Ara afegeix a la paella la part superior de la llet de coco que s'hagi espessit, fregeix, agrega la carn i salta, finalment barreja amb la resta de la llet de coco, i mantén calent.
Serveix aquest plat amb arròs i vegetals d'Àsia i una amanida, lollo o amanida verda amb unes pastanagues ratllades, raves, tomàquets i un mig ou


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se