Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Rentem , palem i tallem la patata a rodanxes.
-Posem el forn a precalentar a 180 graus.
-En una safata d’anar al forn, hi posem com a base les patates a rodanxes amb una mica de sal i oli. Deixem coure 15 minuts.
-Laminem els alls.
-En una paella a foc roent, hi hincorporem el llom de llobarro pel cantó de la pell i el salpebrem. Deixem coure uns 5 minuts.
-El retirem del foc quan estigui daurat.
-El posem al forn sobre les patates , amb els alls laminats i el bitxo . L'acabem de coure durant 5 minuts a 180 graus.
-Ja podem servir el plat, de base les patates i sobre el llom de llobarro amb els alls laminats i el bitxo.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se