Col fermentada amb costelles de porc fumades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Swazilàndia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les costelles fumades en rodanxes gruixudes d’1 cm.
Barreja el puré de tomàquet, la crema i la crema agra, assaona amb el pebre vermell i el comí, mescla amb la cansalada a daus i la col (xucrut).
Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una font amb la mantega.
Aboca la Xucrut i les costelles fumades en capes. Acaba amb costelles de porc fumades
Escampa el formatge per sobre.
Gratina al forn durant uns 20 minuts.
Escampa pebre pel damunt i serveix ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se