Risotto de patata i daus de salmó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una mandolina

Elaboració

Pela les patates, talla en petits cubs, i cobreix amb aigua freda.
Escorre els cubs de patata i asseca bé.
Pica la ceba, i fregeix breument en 2 cullerades d'oli Premsa l'all, afegeix les patates i fregeix breument.
A poc a poc, aboca el brou, i cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Agrega els pèsols, bull i cuina a foc lent de nou durant uns minuts fins que tot el líquid s'absorbeixi i les patates estiguin tendres.
Barreja la crema i el formatge parmesà, assaona amb el safrà, la sal i el pebre.
Talla el salmó a daus, assaona amb sal i pebre i fregeix breument amb la resta d'oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se