Ous en escabetx amb salsa d'espinacs i patates neu

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ous en escabetx:

Salsa d’espinacs:

4 racions

Elaboració

Ous en escabetx:

Bull tots els ingredients excepte els ous en una olla, afegeix els ous al líquid i cou durant 10 min.
Treu els ous i rotlla sobre la taula perquè es trenqui la closca, i torna a posar-los al brou, tanca hermètic i deixa reposar en el líquid durant dos dies.

Salsa d’espinacs:

Blanqueja breument, els espinacs amb aigua bullent amb sal, refreda amb aigua amb gel, esprem bé i pica que quedin ben fins
Sofregeix a foc lent l'escalunya en la mantega, desglaça amb el vi i deixa reduir a la meitat.
Agrega la crema i porta a ebullició, deixa reduir fins que la salsa espessí una mica.
Assaona amb sal i pebre i després afegeix els espinacs.
Escalfa els ous en el mateix brou, pela els ous encara calents, talla en meitats i afegeix a la salsa d’espinacs
Com acompanyament serveix unes patates, neu, que són patates bullides i premsades directament sobre el plat amb la premsa, patates.
Serveix amb una bagueta acabada de fer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se