Musclos de roca al vapor amb salsa picant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

De la salsa:

-Agafem un morter , hi aixafem els grans d’all amb una mica de julivert, hi afegim, un polsim de sal, pebre vermell picant , un rajolí de vinagre i hi anem afagint oli tot marejant amb la mà de morter com aquell que fa una maionesa.

Dels musclos al vapor:

-Netegem els musclos
-Agafem una olla gran, hi posem els musclos amb el gotet de vi blanc .
-Posem l’olla tapada amb el foc alt . Sacsejem l’olla , 2 o 3 cops, mirem si ja estan oberts, si ho estan llestos . En cas contrari , els deixem un ratet més , fins que estiguin oberts . Tot el procés són uns 5 minuts.
-Posem els musclos en una safata gran i en un bol, la salsa.
-Els comensals en un plat , hi posen els musclos i hi tiren la salsa al seu gust.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se