Amanida de verdures i hortalisses amb foie d'ànec al natural

Ingredients

4 racions

Utensilis

Mandolina

Elaboració

Amb una mandolina, tallem el carbassó longitudinalment en làmines fines i el col.loquem damunt de la mongeta verda.
Posem aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, hi posem al damunt el recipient amb les verdures i el tapem.
Deixem bullir uns 3 minuts. Amb aquest temps, les mongetes quedaran molt cruixents.
Si les volem més cuites, caldrà cuinar-les una mica més de temps, però no gaire, si no couríem massa la resta d'ingredients.
Mentre, tallem el cogombre a làmines amb la mandolina i la ceba a tires fines. Reservem.
Tallem el foie fresc a làmines fines i grans.
Per servir, posem al plat un llit de mongeta, la cobrim amb unes tires de carbassó.
Damunt, hi posem unes tires de cogombre i de ceba. Ho amanim amb oli i una mica de sal.
Finalment, a sobre de tot hi posem les làmines de foie que cobreixin quasi tot el plat, amb una mica de pebre negre.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se