Fettuccine amb cigrons i salsa de iogurt

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa:

Per a la pasta:

2 racions

Elaboració

Per a la salsa:

Bull a foc suau els cigrons en abundant aigua, durant uns 40 a 50 minuts, o fins que estiguin cuits.
Escorre i fes un puré amb l’all, el iogurt, el suc de llimona i la crema. Condimenta al gust i barreja amb la menta.

Per a la Pasta:

Cuina la pasta en abundant aigua amb sal, fins que estiguin al dente.
Durant la cocció, pren ¾ de dl d’aigua de la cocció i barreja a la salsa.
Poc abans del final del temps de cocció, afegeix els pèsols, i cuina junt amb la pasta, escorre i torna el conjunt a la cassola, agrega la salsa i barreja bé.
Serveix la pasta en plats fondos preescalfats, escampa per sobre el formatge Sbrinz i decora amb fulles de menta.
Serveix immediatament.
Pots deixar els cigrons, o una part d'ells sense fer-ne puré


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se