Fetges de pollastre al vi de Madeira

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esbandeix els fetges de pollastre amb aigua freda, treu els tendons i asseca amb paper de cuina.
Talla en cubs grossos i assaona amb sal.
Escalfa en una paella a foc lent, la mantega i l’oli, fregeix lleugerament els fetges en ella, retira i reserva en un lloc calen.
A la mateixa paella fregeix les escalunyes, desglaça amb vi de Madeira i agrega el brou, afegeix els fetges reservats, les cireres i la pinya, i deixa coure uns 10 minuts a foc suau.
Passats els 10 minuts afegeix la crema, condimenta al gust amb sal, pebre i pebre vermell.
Eventualment pots espessir la salsa amb una mica de Maizena dissolta en aigua freda, col·loca el conjunt en una font de servir preescalfada i espolsa pel damunt el julivert picat ben fi, serveix tot seguit acompanyat d’arròs o fideus


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se