Carpaccio de peus de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Desossem el peu de porc comprat cuinat amb salsa. Com el peu és molt melós i calent , els ossos sorten fàcilment
-Posem tota la carn junta sobre un paper film, embolicant aquest com si fos un caramel, ben premsat, deixant el mínim d'aire.
-Ho congelem.
-Treiem el peu embolicat en el paper film, del congelador i sense descongelar-lo del tot, ho tallem a làmines finetes (màxim de 3 o 4 mm.)
-Posem les làmines sobre el plat de presentació, hi tirem un raig d'oli d'oliva i sal Maldon.
-Ho deixem descongelar uns minuts perquè no sigui tan fred.
-Ja està llest per menjar, ho servim amb un raig d’oli d’oliva per sobre i una mica se sal Maldon.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se