Plat de patates amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates en cubs que no siguin massa grossos i fregeix en oli d'oliva.
Passats de 7 a 10 minuts afegeix, els xampinyons, nets i tallats a meitats (depèn de la mida), junt amb la ceba picada i el pebrot vermell tallat en tires estretes, i segueix ofegant durant 5 minuts més, ara agrega el romaní, el pebre la sal i el pa ratllat.
Aboca la crema i cuina a foc lent durant uns 5 minuts més, sense deixar de remena ocasionalment.
Afegeix els alls premsats, escampa pel damunt el julivert picat ben fi, i serveix de seguida.
Aquest plat fes-lo amb bolets blancs, que és més bonic el color, que amb bolets marrons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se