Sopa de xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i talla les patates en glaçons i a llesques els xampinyons. Aboca la barreja en una cassola amb aigua i sal i cuina fins que estiguin tendres.
Pela i pica la ceba, fregeix en una paella, amb la mantega fosa fins que estigui rossa, escampa la farina i segueix fregint fins que estigui daurada, agrega l’aigua, remena bé i aboca a la sopa.
Assaona amb la sal, el pebre i l’orenga i finalment refina amb la crema agra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se