Pastís de carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Col·loca una massa de pizza en un motlle i deixa els marges una mica elevats.
Punxa el fons amb una forquilla.
Barreja la carn picada amb l'ou batut, assaona amb les espècies i reserva.
Esmicola el formatge Feta i reparteix per damunt de la massa.
Talla a meitats les cebes, i a continuació a rodanxes, salta lleugerament i reparteix per sobre el formatge i al damunt de la ceba, la barreja de carn picada preparada
Cobreix la carn picada amb les llesques de formatge gouda o gruyère i pinzella tota la superfície de formatge amb el concentrat de tomàquet, cobreix el pastís, amb l'altre peca de pizza, i un cop més punxa la superfície amb una forquilla.
Amb restes de pasta pots fer els adornaments que més t’agradin
Ratlla l'Emmental i distribueix per sobre del pastís.
Enforna en el forn preescalfat a 160 graus durant uns 45 minuts si és de convecció, i a 180 graus si és sense aire, en el mateix tems o sigui 45 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se