Espirals amb filet de carn i col

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la col rissada en quarts i treu la tija.
Talla la col en tires fines.
Fes bulli la col durant 5 minuts, en aigua amb sal, escorre, esbandeix en aigua freda i reserva.
Reserva l'aigua de la cocció.
Amb un pelador de patates fes uns encenalls ben fins de formatge Pecorino.
Ratlla la pell de la llima i esprem el suc.
Talla la carn a tires de 2 cm d’ample i assaona amb sal i pebre
De nou posa a bullir l’aigua que hem reservat de la col.
Agrega la pasta, cuina uns 10 minuts i reserva.
Mentrestant, escalfar la mantega, i daura, la carn per totes bandes. A continuació, salteja la col 2 minuts en el mateix greix.
A continuació, aboca el brou, porta a ebullició, condimenta amb sal, pebre i el condiment de pesto.
Afegeix el formatge, mató, assaona al gust amb suc de llimona i la ratlladura, i agrega la carn.
Escorre la pasta i serveix tot junt.
Escampa pel damunt els encenalls de formatge d'ovella, Pecorino.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se