Conill lletó a la brasa amb patata al caliu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Fem una brasa amb llenya o carbó.
-Netegem el conill amb una mica d'aigua i l'assequem bé. Li traiem el fetge i el partim per la meitat sense que quedin dues parts (l'obrim en canal), el cap també.
-Netegem la patata sense treure la pell i la partim pel mig.
-Posem la patata partida i salpebrada a la brasa i li anem donant voltes.
-Passats 10 minuts, hi posem el conill salpebrat obert en canal. Deixem fer uns 8 minuts per costat, hi posem una mica d'oli mentre es fa i a la patata també. La patata, ja estarà cuita, doncs porta uns 25 minuts a la brasa.
-En un plat posem el conill lletó i d'acompanyament la patata al caliu.
-Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se