Mitjana de vedella a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Utensilis

Barbacoa

Elaboració

Fem foc en una barbacoa. Millor amb llenya que amb carbó. També es pot fer a la planxa.
Mentre posem pebre al gust, a la mitjana.
Quan la barbacoa està al punt (tot és brasa), hi posem la mitjana de vedella amb una mica de sal normal i molt poc oli. Si mentre coem la mitjana s’encén alguna brasa, hi tirem un grapat de sal.
El temps de cocció és molt relatiu. Jo, un parell de voltes per costat i llestos. Uns 4 minuts.
Ja es pot servir. Normalment, s’acompanya amb patates fregides o carbassó fregit, que haurem fet prèviament. En el moment de servir, hi tirem una mica de sal tipus Maldon.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se