Pa d'ametlles amb melmelada d'albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Passar la farina per tamis, treballar la mantega fins convertir-la en crema, trenca els ous en un bol, batre amb un batedor i barrejar-lo amb el kirsch.
Barrejar la farina, les ametlles en pols, la mantega, els ous batuts i el sucre en pols fins obtenir una pasta llisa.
Escalfar el forn a temperature mitjana; untar amb mantega un motlle rectangular. Omplir el motlle amb la pasta deixa que cogui a forn mig durant uns 35 minuts.
Un cop cuit el bescuit, deixar que es refredi, un cop fred buidar el motlle i tallar en sentit vertical. Rellenar l'interior del bescuit amb la melmelada d'albercoc després recostruir-lo i rostir les ametlles filades al forn encara calent.
Untar la part superior i els costats del pastis amb la resta de la melmelada i escampar totalment les ametlles torrades

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se