Lluç amb sopa d’espàrrecs blancs i mongeta verda

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel suc o sopa d’espàrrecs:

Pel lluç i l’acompanyament:

2 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Del suc o sopa d’espàrrecs:

En una cassola, hi posem el suc de la llauna d’espàrrecs.
En un cassó, hi posem una culleredeta de cafè de farina de blat de moro, i la desfem amb la llet freda.
Ho afegim a la cassola amb el suc dels espàrrecs.
Ho deixem bullir, tot junt, durant 5 minuts. A mitja cocció,hi afegim una mica de sal, i els espàrrecs tallats a trossets
(hem reservat les puntes).
Finalment, hi posem una mica de julivert picat molt fí. Ho passem per la batedora i ho colem.

Del lluç:

En una paella amb una mica d’oli, salem els lloms de lluç. Quan l’oli està calent, hi posem el lluç i el deixem coure 2 minuts per costat.

De les mongetes:

Obrim el pot petit de mongeta tendra varietat "perona” a trossos. En una paella amb una mica d'oli, saltem les mongetes 2 minuts i, hi posem una mica de sal.

Per emplatar:

Posem de base la sopa d’espàrrecs, a sobre un llom de lluç i uns trossos de mongeta.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se