Pollastre a l'ast
Ingredients
- 2 Quarters de la part de la cuixa
- 2 Quarters de la part del pit
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
- 1 Cullerada sopera rasa de romaní
- 1 Cullerada sopera rasa de farigola
- 1 Cullerada sopera rasa de orenga
- 2 Fulles de llorer
Elaboració
Encenem el forn i el posem a escalfar per dalt i abaix a 200º sense ventilador.
Mentre, fem una barreja amb les herbes aromàtiques.
Pintem la safata d’ anar al forn amb oli perquè no se'ns quedi enganxat el pollastre.
Salpebrem els quatre quarters de pollastre, els posem a la safata i hi posem per sobre la meitat de les herbes.
Girem el pollastre i l’acabem d'amanir amb la resta d'herbes.
Posem la safata al forn a mitja alçada i abaixem la temperatura a 180º.
Cada 20 minuts l’anem girant durant mes o menys una hora i mitja.
Si veiem que ens queda sec, a mitja cocció hi afegim un bon raig d'oli.
Quan ja estigui casi fet, posem el forn en posició grill a 240º durant uns minuts, fins que la pell estigui torradeta.
Es pot acompanyar amb amanida o patates xips.
Comparteix aquesta recepta: