Pollastre a l'ast

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Quarters de la part de la cuixa
  • 2 Quarters de la part del pit
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva
  • 1 Cullerada sopera rasa de romaní
  • 1 Cullerada sopera rasa de farigola
  • 1 Cullerada sopera rasa de orenga
  • 2 Fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Encenem el forn i el posem a escalfar per dalt i abaix a 200º sense ventilador.
Mentre, fem una barreja amb les herbes aromàtiques.
Pintem la safata d’ anar al forn amb oli perquè no se'ns quedi enganxat el pollastre.
Salpebrem els quatre quarters de pollastre, els posem a la safata i hi posem per sobre la meitat de les herbes.
Girem el pollastre i l’acabem d'amanir amb la resta d'herbes.
Posem la safata al forn a mitja alçada i abaixem la temperatura a 180º.
Cada 20 minuts l’anem girant durant mes o menys una hora i mitja.
Si veiem que ens queda sec, a mitja cocció hi afegim un bon raig d'oli.
Quan ja estigui casi fet, posem el forn en posició grill a 240º durant uns minuts, fins que la pell estigui torradeta.
Es pot acompanyar amb amanida o patates xips.

1h 40min


Recepta de cuina de Pollastre a l'ast

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: