Torrades amb ous ferrats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cobertura:

Ous fregits:

4 racions

Elaboració

Posa el pa per les torrades en una safata coberta amb paper d'enfornar. Unta amb mantega.
Cou al vapor les verdures, assaona i barreja amb la crema. Col·loca les verdures en les llesques de pa i cobreix amb la cansalada.
Enforna al mig del forn preescalfat a 220 graus i cou de 15 a 18 minuts.
Fregeix els ous en la mantega calenta, i assaona amb sal i pebre.
Distribueix les torrades en un plat i col·loca 1 o 2 ous ferrats pel damunt,
Decora, amb una mica de cibulet o julivert ben picat.
Serveix immediatament.
Per aquest plat, encaixa molt bé, servir una bona amanida mixta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se