Ragut de pollastre al pebre vermell
Ingredients
- 600 g de pits de pollastre
- 2 pebrots (1 de vermell i 1 de groc)
- Oli
- Sal i pebre blanc
- Pebre vermell
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de brou instantani
- 50 g de pèsols congelats
- 400 g de fideus
- 500 g de xampinyons
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 150 g de crema batuda
- 1 manat de julivert
Elaboració
Talla els pits de pollastre en cubs i assaona al gust
Neteja, renta i talla a trossos els pebrots
Escalfa oli en una paella i fregeix els daus de pollastre, en petites porcions, reserva fins que tinguis tot el pollastre cuit. Agrega la farina pel damunt i cou uns instants a fi que perdi el gust de farina crua.
Desglaça amb ½ litre d’aigua, afegeix el brou granulat instantani i porta a ebullició, cobreix amb una tapa i cou durant 40 minuts, afegeix el pebre vermell, passats 20 minuts i els pèsols passats 30 minuts
Cuina els fideus en aigua bullent amb sal durant uns 10 minuts i reserva.
Neteja els bolets, asseca i talla per la meitat, pica la ceba i fregeix en el greix de fregir els pits de pollastre durant uns 10 minuts, agrega la crema i deixa coure uns instants, i condimenta al gust.
Barreja la salsa de bolets amb els fideus i el guisat de daus de pollastre amb pèsols.
Renta el julivert, asseca, talla ben fi i aboca pel damunt del ragut, serveix seguidament.
Comparteix aquesta recepta: