Salmó fresc amb herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pasem els talls de salmó per aigua i els assequem bé (pot servir el paper de cuina).
En un plat per anar al microones, hi posem una mica de sal de base. A sobre i posem els talls de salmó i salem la part de dalt. Finalment, per sobre hi posem les herbes aromàtiques: orenga, all i julivert i el pebre negre mòlt. No hi posem gens d’oli.
Posem el plat amb tots els ingredients, 4 minuts al microones.
Treiem el plat del microones i comprobem si està prou cuit el salmó (no pot quedar resec).
En el mateix plat, hi tirem un bon raig d’oli d’oliva verge.
Ja es pot servir.

7min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se