Llobarro a la sal amb espàrrecs i carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una cassola de ferro, posem una base de sal gruixuda d'uns dos centímetres. Mullem la sal
esquitxant-hi aigua amb les mans.
Hi afegim el romaní fresc per aromatitzar el peix. Posem els dos filets de llobarro amb les escames tocant la sal.
Ho cobrim de sal gruixuda i posem el foc mitjà. Quan la cassola està calenta, deixem coure uns 15 minuts.El temps de cocció, depen del tamany del llobarro. En aquest cas, el llobarro és de 750 g i trets els dos filets , el pes disminuiex i el temps posat és suficient.
Quan està cuit, la sal queda com una crosta dura que amb una cullera i gavinet, és fácil de treure els filets. Posem cada filet en un plat, amb un bon raig d’oli d’oliva.
Mentre es fa el peix, escalfem els espàrrecs verds i les carxofes confitades , en una paella (no cal posar-hi oli). Deixem coure a foc lent uns 2 minuts.
En el plat on hi ha el filet, hi posem espàrrecs i carxofes com acompanyament.
S'ha de servir tot calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se