Milfulls de crema i figues

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una safata plana, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bufador
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a lameva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les figues durant uns deu minuts, i les reservem.
A continuació, espolsem farina damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem. Tot segit, la tallem a trossos de 10 centimetres de llarg, per 8 d'ample. Els posem a la safata amb paper sulfuritzat i els enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és rosset. En sis de les bandes els hi fiquem una figa tallada en dues meitats, i les pintem amb gelatina de poma calenta, amb l'ajud del pinzell. Les altre sis que queden, les omplim amb crema pastissera amb l'ajud de la mànega pastissera, les espolsem amb sucre, i les cremem amb el bufador.
Seguidament, tapem amb la banda que porta la figa, les fiquem a la safata de porcellana, i ja les podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se