Amanida de llenties amb vinagreta de verdures i tonyina

Ingredients

Per la vinagreta de verdures:

2 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la vinagreta de verdures:

Comencem rentant molt bé els pebrots i el tomàquet. Els piquem a dauets. Pelem i piquem també la ceba i la barregem amb les verdures anteriors.
Li traiem a les tàperes la cua i les piquem finament incorporant-les al conjunt anterior.
Reguem aquestes verdures amb un bon raig d'oli d'oliva i una mica de vinagre. Salem al gust i barregem el conjunt molt bé. Ho passem tot per la batedora elèctrica.

Per acabar el plat:

En un plat posem en el centre, les lleties amb un motlle rodó. Pels costats hi posem la barreja d’amanida amb els tomàquets tallats a grills. Ho amanim una mica amb oli i sal.Per sobre, hi posem la tonyina i la vinagreta de verdures.
Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se