Rap a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

2 racions

Elaboració

Passem per aigua els talls de rap, els eixugem, salpebrem i enfarinem.
Agafem una cassola, hi posem una mica d’oli d’oliva i , quan sigui calent, fregim els talls de rap enfarinats, però els deixem una mica crus. Els reservem.
A la mateixa cassola, fem un sofregit de ceba trinxada ben petita, i quan estigui gairebé cuita, hi incorporem el tomàquet ratllat.
Deixem coure bé. Uns 30 minuts.
Incorporem el vi blanc al sofregit i deixem reduir bé l'alcohol.
Fet això, posem els talls de rap a la cassola. Hi posem un parell de cassons de brou de peix .
Ho deixem coure uns 5 minuts a foc suau.
Fem una picada amb els alls fregits, els brins de safrà assecats al forn, la llesca de pa i les ametlles torrades. Hi posem una mica de brou i tot ben picat fins que quedi ben fi. Tirem la picada a la cassola.
Encenem el foc i ho deixem coure uns minuts més. Sacsegem la cassola perquè la salsa lligui. Al final de la cocció, hi posem les cloïsses perquè s'obrin i les panses.
Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se