Cigrons al curry a l'estil Indi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla en cubs de mida d'un mos i cuina en aigua amb sal, fins que estiguin tendres, escorre i reserva. Escalda els tomàquets, pela i pica a trossos petits.
Escorre els cigrons i reserva el seu suc
Fregeix bé, en 2 o 3 cullerades d’oli, les cebes picades Afegeix els tomàquets i pebrots i cuina de 3 a 5 minuts.
A continuació, agrega el pebre vermell, el coriandre en pols, la cúrcuma, el garam masala i la pasta de gingebre i all, el suc dels cigrons i el suc de llimona, una mica de sal i cuina a foc lent fins que la majoria del líquid s'hagi evaporat i la resta de la salsa estigui cremosa.
Afegeix els cigrons i els cubs de patata, barreja bé i cuina a foc lent durant 2 a 3 minuts. Assaona amb sal i serveix empolvorat amb fulles de coriandre.
Serveix amb arròs a l'estil de L’índia
La pasta d'all i gingebre es compon de parts iguals de gingebre fresc i all, ben barrejat es manté a la nevera durant 2 setmanes. Pots guardar en glaçoneres i congelar, així sempre la tens a mà, quan la necessitis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se