Cigrons al curry a l'estil Indi
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llaunes de cigrons cuits, (425 ml)
- 4 patates farinoses
- 2 cebes, picadetes
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 manat de fulles de coriandre
- 2 cullerades de pebre vermell, dolç
- 2 cullerades de coriandre molt
- 2 culleradetes de cúrcuma
- 2 culleradetes de garam masala (Barreja d'espècies)
- 4 culleradetes de pasta de gingebre i all
- 6 tomàquet
- 2 pebrots
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Pela les patates, talla en cubs de mida d'un mos i cuina en aigua amb sal, fins que estiguin tendres, escorre i reserva. Escalda els tomàquets, pela i pica a trossos petits.
Escorre els cigrons i reserva el seu suc
Fregeix bé, en 2 o 3 cullerades d’oli, les cebes picades Afegeix els tomàquets i pebrots i cuina de 3 a 5 minuts.
A continuació, agrega el pebre vermell, el coriandre en pols, la cúrcuma, el garam masala i la pasta de gingebre i all, el suc dels cigrons i el suc de llimona, una mica de sal i cuina a foc lent fins que la majoria del líquid s'hagi evaporat i la resta de la salsa estigui cremosa.
Afegeix els cigrons i els cubs de patata, barreja bé i cuina a foc lent durant 2 a 3 minuts. Assaona amb sal i serveix empolvorat amb fulles de coriandre.
Serveix amb arròs a l'estil de L’índia
La pasta d'all i gingebre es compon de parts iguals de gingebre fresc i all, ben barrejat es manté a la nevera durant 2 setmanes. Pots guardar en glaçoneres i congelar, així sempre la tens a mà, quan la necessitis.
Comparteix aquesta recepta: