Medallons de polenta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, escalfa l'oli i daura la farina de blat de moro. Aboca el brou de pollastre i porta a ebullició.
Assaona amb sal i nou moscada.
Cuina a foc lent durant 20 minuts fins a obtenir una consistència sòlida,
i deixa refredar una mica.
Talla la ceba i la cansalada a daus i fregeix en una paella, assaona amb pebre i el xili.
Barreja la polenta amb els ous i el parmesà ratllat.
Col·loca la polenta espessa sobre paper d'enfornar, aplana amb una espàtula i deixa un gruix al voltant d'1 cm.
Distribueix la barreja de cansalada i ceba per sobre.
Col·loca la polenta restant al damunt i reserva de 2 a 3 hores a la nevera.
Un cop la polenta ben freda talla en medallons (es pot tallar en la forma que més agradi)
En una paella, escalfa una mica d'oli, fregeix els medallons de polenta-cansalada per ambdós costats fins que estiguin daurats.
Serveix els medallons de polenta-cansalada amb una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se