Albergínies farcides de carn i bolets amb salsa de ceps

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a 180ºC. Tallem les albergínies en dues meitats i amb un ganivet fem petits talls a la zona interior, sense trencar la pell, és molt important per això hem d'anar amb cura.
Fiquen les quatre meitats amb la pell cap a baix a la safata del forn, i hi afegim sal i oli a cadascuna.
Tanquem el forn i deixem coure uns 30 minuts.
Netegem els bolets, els tallem petits (ben picats) i els reservem.
Piquem la ceba amb una mica de sal i pebre i la sofregim durant 10 minuts, en una paella amb una mica d’oli.
Hi afegim el tomàquet, pelat i sense llavors, deixem coure uns 5 minuts més, sempre a foc lent.
Posem el bolets que tenim reservats, al sofregit i deixem coure uns 5 minuts més.
Esmicolem i salpebrem la carn de vedella picada, l’afegim a la paella i la deixem coure fins que perdi el color de cru.
Traiem les albergínies del forn, si ja han passat els 30 minuts, i traiem la seva carn, que estarà més tova.
Cal tenir cura de no trencar la pell perquè serà la base on es ficarà el farciment.
A continuació, afegim la carn de les albergínies a la paella amb la resta dels ingredients, i ho deixem coure a foc lent durant 5 minuts.
Farcim les albergínies amb tota la barreja preparada. Per acabar hi posem la salsa de ceps calenta.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se